«

»

U-14: Bajnok csapat, bajnok csapat

Mind a négy mérkőzését megnyerte és így már két fordulóval a vége előtt bajnokok a Szűcs tanítványok!

 

 

 

 

17.forduló:

HSE – Debreceni LA 2 – 0 (2 – 0)

Gól: Domonkos Szabolcs, Somogyi Sándor

 

Szűcs János:

– Nehéz mérkőzésre számítottam,de játékosaim nagyon meggyőző játékkal hozták a 3 pontot. A fizikálisan erősebb debreceni csapat ellen újra a régi arcát mutatta csapatom…talán valóban a fáradtság okozta az előző meccs gyengébb teljesítményét, hiszen most úgy fociztunk, ahogy tudunk.

 

 

18.forduló:

HSE – Nyíradony 6 – 0 (2 – 0)

Gól: Somogyi Sándor (2), Domonkos Szabolcs, Békési Gergő, Csáki Máté, Szatmári Milán

 

Szűcs János:

– A heti 3. meccsen azt a Nyíradonyt fogadtuk, akikkel ősszel nagyon megszenvedtünk,hiszen az akkori 2:1-es győzelmünkkor igen nehezen tudtuk feltörni a védekezésüket. A mostani találkozón azonban már az látszott, hogy nem csak védekezni akarnak, és ez mindenképpen dicséretes. Igaz, hogy így egy nagyobb arányú győzelmet arattunk, de ellenfelünk fejlődése szembetűnő volt számomra. Mi főleg az első gólunk után kezdtünk el nyugodtabban játszani, és remek támadásokat vezetve- igaz jó pár helyzetet kihagyva-, szép gólokkal szereztük meg a győzelmet.

 

 

19. forduló:

Debreceni Honvéd – HSE  0 – 0

 

Szűcs János:

– Az Olasz Fs ellen az első 10 percben kicsit akadozott a játékunk, de utána átvettük az irányítást. Több játékosom fáradtan mozgott, de ez érthető is volt, hiszen a héten 5 játékos Olaszországban szerepelt tornán, és többen még velük együtt atlétikai versenyen, és labdarúgó diákolimpián is részt vettek a héten. Ennek ellenére győznünk kellett volna, hiszen ellenfelünk a 2.félidőben már csak a védekezésre tudott koncentrálni. Ezen a mérkőzésen is bebizonyosodott, hogy ennek a korosztálynak már kicsi az 5×2-es kapu. Amelyik csapat szervezetten 6-7 fővel betömörül a kapuja elé, annak nagyon nehéz gólt rúgni. Jó meccs volt, egy jól felkészített csapat ellen.

 

 

20.forduló:

Debreceni SI – HSE 1 – 13 (1 – 7)

 

Gól: Szűcs Tamás (6), Pinczés Krisztián (3), Erdei Dániel (2), Domonkos Dániel, Somogyi Sándor

 

Szűcs János:

– Ismét egy nagyarányú győzelmet szereztünk, mellyel matematikailag is bebiztosítottuk bajnoki címünket. Két forduló van még hátra, de mivel 7 pont az előnyünk, már nem tudnak minket utolérni. Természetesen így is arra törekszünk, hogy ezen a két meccsen is kihozzuk magunkból a maximumot. A DSI csapata lelkesen játszott, de már a meccs első perceiben betaláltunk, így nem volt kérdéses az újabb magabiztos győzelmünk.

 

Csapattagok:

Domonkos Dávid, Simon Kristóf, Somogyi Sándor, Domonkos Dániel, Szűcs Tamás, Erdei Dániel, Pinczés Krisztián, Domonkos Szabolcs, Rácz Kelen, Drobina Martin, Békési gergő, Tóth Mátyás, Szatmári Milán, Csizi Roland, Turi Dániel, Tóth Zoltán, Deák Zoltán, Csáki Máté, Tóth Bence